25.000 TL'ye Alınabilecek En İyi Android Telefonlar

25.000 TL'ye Alınabilecek En İyi Android Telefonlar

AlpArslan

Bronz
Kayıtlı Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0
AlpArslan
Bir akşam üzeri, arkadaşım Ahmet’le kafede oturuyorduk. Ahmet’in elinde yeni bir telefon vardı. Hemen dikkatimi çekti. O kadar şık, o kadar hızlı görünüyordu ki, “Nereden aldın bunu?” diye sormadan edemedim. Meğası 25.000 TL’ye mal olmuş. Fiyatı biraz tuzlu ama çok da tercih edilen bir model. O günden sonra ben de düşündüm, acaba bu paraya alınabilecek en iyi Android telefonlar hangileri?

Biraz araştırma yapınca, Samsung’un Galaxy S serisi aklıma geldi. Gerçekten de o telefonlar, muhteşem ekran kalitesi ve kamera performansıyla harika bir seçim. Özellikle S21 modelini inceledim. Şu anki fiyatı 25.000 TL civarında. Hem oyun oynamak hem de fotoğraf çekmek için birebir. O kadar çok özelliği var ki, insanın aklı karışıyor.

Sonra Xiaomi’nin Mi 11 modeline göz attım. Yine aynı fiyat aralığında. Fiyat-performans oranı gerçekten harika. Bu telefonla bir şey yaparken, “Vay be!” dedirten anlar yaşıyorsunuz. O kamerasıyla bir de gece fotoğrafları çekseniz, hiç fena değil. Ama dikkat edin, bu telefonun arayüzü bazı kullanıcılar için alışması zor olabilir.

O sırada bir arkadaşım aradı. “Abi, sen bu telefonları anlatıyorsun ama bence OnePlus 9 da çok iyi!” dedi. Haklıydı. OnePlus, kullanıcı deneyimi konusunda gerçekten farklı bir yere sahip. Kullanıcı arayüzü akıcı ve hızlı. Fiyatı da yine 25.000 TL civarı. Yani, bu paraya gerçekten çok iş görecek bir telefon almak mümkün.

Bir başka alternatif ise Google’ın Pixel 6 modeli. Fotoğraf çekmeyi sevenler için birebir. O kadar doğal ve gerçekçi fotoğraflar çekiyor ki, sanki profesyonel bir makine kullanıyorsunuz. Fiyatı da 25.000 TL’ye yakın. Hani, “Bunu alırsam, sosyal medya postlarımda fark yaratırım” diye düşündüren cinsten.

Sonuç olarak, bu bütçeyle alabileceğiniz en iyi Android telefonlar arasında seçenekler bol. Her biri farklı bir deneyim sunuyor. Hangisini alırsanız alın, gününüzü güzelleştirecek bir telefon bulmanız mümkün. Ahmet’in telefonuna bakarken, aslında ne kadar çok seçeneğimiz olduğunu düşündüm. Eğer ben de bu parayı harcayacak olsam, gerçekten zor bir seçim yapardım…

Geri