Android İşletim Sistemli Google Phone Uygulamasına Yeni Bir Arama İçi Sım Kart Değiştirme Menüsü Eklendi.

Android İşletim Sistemli Google Phone Uygulamasına Yeni Bir Arama İçi Sım Kart Değiştirme Menüsü Eklendi.

Telefonunuzda Çift SIM Kart Kullanıyor musunuz ve Google Phone'un Yeni SIM Değiştirme Menüsünü Nasıl

• Tek SIM kullanıyorum, bu özelliğe ihtiyacım yok.

Oy: 0 0.0%
  • Çift SIM kullanıyorum, giden arama ekranından direkt seçilme özelliği çok pratik olmuş.

• Çift SIM kullanıyorum ama mevcut ayarlarım (varsayılan SIM atama) bana zaten yeterliydi.

• Henüz güncellemeyi almadım ama gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

• Kullanılan toplam oy
    0

Admin

Yönetici
Admin
Puan 8
Çözümler 0
Admin
Phone-by-Google-1.webp

📝 Bu makalenin temel noktaları

• Eylül 2026 ortalarında, varsayılan Android telefon uygulaması olan "Google Telefon"un arama ekranına yeni bir SIM kart seçme menüsü eklendi.
  • Bu menü, çift SIM kart kullanan kullanıcıların arama yaparken hangi SIM kartı kullanacaklarını belirlemelerine olanak tanır.
  • Kullanıcılar artık arama ekranından doğrudan hangi SIM kartı kullanacaklarını seçebiliyorlar.
  • Eylül 2026 ortalarında, varsayılan Android telefon uygulaması olan "Phone by Google" ın giden arama ekranına yeni bir SIM değiştirme menüsü eklendi.

Google Phone uygulamasında yeni eklenen SIM değiştirme menüsü, çift SIM kart kullanan kullanıcıların arama yapmak için hangi telefon numarasını kullanacaklarını belirlemelerine olanak tanıyor. Daha önce kullanıcılar, Android ayarlarında aramalar için "Birincil SIM" belirlemek veya arama yaparken açılan menüden telefon numarasını seçmek zorundaydı. Artık, giden arama ekranından doğrudan telefon numarasını belirlemek mümkün hale geldi.

SanalOrdu'ya Hoş Geldiniz!

💻 Teknoloji dünyasına hoş geldiniz! 🤖 Yapay zekâ, yazılım, donanım, siber güvenlik, oyun ve daha fazlasını keşfedin. 🚀 Ücretsiz üye olun, konulara katılın, soru sorun ve bilgilerinizi paylaşın!

Ücretsiz Üye Ol

GÜNÜN SÖZÜ

🛡️ GÜNÜN SİBER GÜVENLİK & TEKNOLOJİ İPUCU

Veriler yükleniyor...

Geri